Saloane.

Locația ideală pentru evenimentele tale!

Complexul Athos Parc, păstrat ca o moștenire a trecutului în inima Parcului Municipal Baia Mare, vă întâmpină într-o atmosferă caldă și plină de liniște și vă invită să vă bucurați de bucate gătite cu măiestrie din bucataria internațională și tradițională românească.

Complexul pune la dispoziția oaspeților săi 3 saloane și terasa.

Salon Athos Parc

Salon Athos Parc, amenajat într-un aer eclectic, cu o capacitate de 250 de locuri, este potrivit să găzduiască orice eveniment precum nunți, botezuri, cine festive.

Salonul Regina Maria

Salonul Regina Maria, amenajat într-o imagine art nouveau cu inflexiuni art deco, având o capacitate de 80 de locuri, oferă locația boemă și cochetă pentru organizarea evenimentelor mai mici, oferind aceleași servicii într-o atmosferă plină de eleganță.

Pizzeria Parc

Pizzeria Parc, de inspirație arhitectură organică și decorațiuni specifice perioadei secession, cu o capacitate de 40 de locuri, întregește acest complex prin nota sa aparte. E spațiul potrivit pentru o pizza pe vatră, o cină copioasă ori sărbătorirea unui eveniment.

.

Terasa

Terasa, cu o capacitate de 160 locuri, cu acces din cele 3 săli, promite un loc perfect pentru serile ori zilele calde de vară.