Saloane.

Locația ideală pentru evenimentele tale!

Complexul Athos Parc, păstrat ca o moștenire a trecutului în inima Parcului Municipal Baia Mare, vă întâmpină într-o atmosferă caldă și plină de liniște și vă invită să vă bucurați de bucate gătite cu măiestrie din bucataria internațională și tradițională românească.

Complexul pune la dispoziția oaspeților săi 3 saloane și terasa.

Salon Athos Parc

Salon Athos Parc, amenajat într-un aer eclectic, cu o capacitate de 250 de locuri, este potrivit să găzduiască orice eveniment precum nunți, botezuri, cine festive.

Salonul Regina Maria

Salonul Regina Maria, amenajat într-o imagine art nouveau cu inflexiuni art deco, având o capacitate de 80 de locuri, oferă locația boemă și cochetă pentru organizarea evenimentelor mai mici, oferind aceleași servicii într-o atmosferă plină de eleganță.

Pizzeria Parc

Pizzeria Parc, de inspirație arhitectură organică și decorațiuni specifice perioadei secession, cu o capacitate de 40 de locuri, întregește acest complex prin nota sa aparte. E spațiul potrivit pentru o pizza pe vatră, o cină copioasă ori sărbătorirea unui eveniment.

.

Terasa

Terasa, cu o capacitate de 160 locuri, cu acces din cele 3 săli, promite un loc perfect pentru serile ori zilele calde de vară.

Căsuța

Căsuța în stil tradițional moroșenesc, cu o vechime de peste 100 de ani, stă mărturie a timpului în acest complex, păstrând izul cald de odinioară. La foc în sobă pe o vreme rece, ori într-o seară toridă de vară, căsuța, cu o capacitate de 24 de locuri, găzduiește în interiorul arhaic povești spuse la lumina lămpii și bucate gustoase servite în tihnă la un pahar de “vorbă” .